10 MUST-HAVE WordPress plugins

Hvis du bygger et website op med WordPress, så går du sikkert rundt og er på udkig efter plugins, der kan styrke dit firma.

Jeg vil give dig i dette blogindlæg 10 MUST-HAVE plugins opdelt i kategorier, som du kan udforske og installere, hvis du finder dem relevante.

 

SEO – Yoast SEO

 

Yoast SEO

Yoast SEO er et af de få plugins, jeg bruger på alle de WordPress sites, jeg udvikler. Med over 1 million aktive installationer og løbende opdateringer, vil den forblive det bedste plugin for SEO.

Så hvis du gerne vil opnå trafik fra Google og andre søgemaskiner, så er Yoast SEO et must. Dette plugin indeholder brugbare funktioner, der vil hjælpe dig med at sigte for den gode plads på Google.

 


Cache – WP Super Cache

 

WP Super Cache

Det er vigtigt at få reduceret din loadtid for at ikke miste potentiale kunder. Med en cache plugin kan du reducere din loadtid. Det er ikke det eneste, der gør dit website hurtigere, men det er stadig en god ide at have en.  

WP Super Cache er den rette løsning. Den er nemt at bruge og teste af, selv hvis du ikke har teknisk viden.  

 


Kontaktformular – Contact form 7

Contact Form 7

Der findes mange, fine plugins til kontaktformularer, men nok den bedste er Contact Form 7, som tilhører mange eksisterende temaer. Det er virkeligt nemt at sætte pluginnet op, og du kan endda tilpasse den, hvis du har kendskab til CSS.

Du har mulighed for at putte et CAPTCHA felt, så kan du sortere spam beskeder fra, hvilket beskytter din e-mail.

 Backup – UpdraftPlus

 

Updraft

Der er ikke noget værre end at miste sine filer og database pga. et uheld. Her vil helt klart en backup plugin komme redde din dag. Med UpdraftPlus, kan du lave en backup på din database og filer.

Du kan planlægge din backup automatisk hver måned f.eks., så du ikke behøver at gøre det manuelt hele tiden.

 


Startup – WP Quick Start

 

WP Quick Start

Du har sikkert været frustreret over, hvor langtid det kan tage at ændre permalink strukturen, slette ”Hello Dolly” pluginnet eller slette vrøvle indhold på diverse sider, plugins og kommentarer. 

Med WP Quick Start kan du afkrydse de ting, du gerne vil have ændret. Du sparer en masse tid og kan fokusere på det vigtigste.

 


Oversættelse – Loco translate

 

Loco Translate

Meget få temaer indeholder en dansk oversættelse. Du skal derfor oversætte temaet, men der skal du kende til temaets .mo og .po filer, og det kan blive besværligt. 

Pluginnet Loco Translate vil gøre det nemmere for dig. Du kan nemt oversætte et tema og endda plugins.

 


Anti-spam – Akismet

 

Akismet

Den hovedpine der måtte være, når man skal bruge tid på at fjerne de irriterende spamkommentarer. Derfor skal du installere Akismet, som gør arbejdet for dig.

 


Child theme – Child Theme Configurator

 

Child Theme Configurator

Der vil nok komme et tidspunkt, hvor du gerne vil tilpasse dit website til netop, det du har behov for med CSS-styling. Med Child Theme Configurator, kan du oprette en kopi af det parent tema, som du har læggende.

Den er god at have, fordi når der så dukke en opdatering til dit tema, så vil den nye opdatering overskride de ændringer, du har lavet – og det er ikke rart.

 


Google Analytics – MonsterInsights

 

MonsterInsights

Mange websites er opsat med Google Analytics. Så det kan være en god ting, at du også få opsat Google Analytics på dit WordPress site – og her vil jeg anbefale Google Analytics by MonsterInsights.

Den giver muligheden for at analysere, hvor mange der besøger dit website, hvorhenne i websitet og hvorfra og m.m.

 


Vedligeholdelse – Minimal Coming soon & Maintence Mode

 

Minimal Coming Soon & Maintenance

Når websitet er under udvikling eller skal vedligeholdes, så er det ikke så rart, at ens brugere ser en halvfærdigt website. Derfor er det en rigtig god ide at sætte den på vedligeholdelses mode.

Med Minimal Coming soon & Maintence Mode plugin kan du nemt og hurtigt sætte en kommer snart, vedligeholdelse eller lancerings side på dit site.

 

Top