4 hjemmesider til at hente billeder

Når der skal laves en hjemmeside eller grafisk design for en kunde, så møder man svære udfordringer nogle gange – og en af dem kan være, at man modtager dårlige billeder med lav kvalitet. Nogle gange anvender man Google, men man skal passe på, fordi nogle af de billeder man finder kan have brugerrettigheder. 

 

 

Så står man i en situation, at man kun kan finde billeder, som ikke lige har den bedste kvalitet med sig, og det kan være en udfordring for os udviklere eller designere, som skal udarbejde et projekt.

Hvad gør man så? Købe nogle billeder?

Ja, hvis du synes, at du økonomien til det, men de fleste vil nok helst ikke betale – så er det godt, at der er nogle værktøjer, vi kan anvende.

Vi har listet 4 hjemmeside, hvor der er adgang til gratis billeder til din hjemmeside eller grafisk design i god kvalitet:

Gratisography

Gratisography tilbyder billeder i kvalitet, som du kan bruge til dine personlige eller kommercielle projekter. Hver uge bliver der tilføjet nye billeder, og de er alle sammen fri for copyright.

Stocksnap 

Stocksnap har en kæmpe kollektion af flotte, gratis billeder med høj kvalitet. Hjemmesiden har en brugervenligt søgefelt, som gør det nemt at navigere rundt og finde de billeder, du søger. Hjemmesiden tracker også downloads, så du kan få øje på de mest populære billeder.

 

Stocksnap tilføjer hundredvis af billeder på en daglig basis, og du kan bruge dem, som du vil.

Unsplash

Hvis du skal finde billeder i allerhøjeste kvalitet, så er Unsplash nok en af de sider, som ikke vil skuffe dig. Der bliver udgivet 10 billeder hver 10. dag, men det er ventetiden værd.

Picography

Picography indeholder flotte billeder fremlagt af Dave Meier og andre fotografer. Alle billeder kan bruges og redigeres, som man lyster.

Top